Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Last updates...(maybe >.<)

 
 Facebook
 
 Sebelum Aqilah melabuh tirai blog,Qilah akan updates sesuatu.Lepas ni 
 
✖ NO blogging
✖ NO facebooking
✖ NO tweeting
✖ NO ???

Hemoi-hemoi,semua NO..hahahahah...Tahun depan kan dah masuk 2013,so pada tahun ni hamba akan menduduki peperiksaan PMR...
*Jadi gue harus bilang wow gitu,WOWW

Jadi,Qilah kenalah focus to exam! Don't play-play haaa..

Sebenarnya tak de idea nak updates blog ni...Errmm...nothing to type here!

OHHH!!! 

Saya ingin memohon maaf kepada anda-anda semua sekiranya saya membuat salah.

Doakan lah sekali kejayaan Aqilah dalam PMR nanti ek?

Sesiapa ingin blogwalking,boleh lah teruskan,nanti saya ada masa,saya akan terjah anda balik...

P/S : follow lah blog ni sekali,nanti saya follow balik *ka-ching!

Majulah bangsa untuk negara!

Mari tutup buku lama dan buka buku baru...

-Wassalam-