Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Pemenang Segmen Aqilah: Tambah rakan followers blog

 
 
Akhinya tamat juga segmenku ini.Walaupun penyertaan tidak banyak tetapi janji perlu dikotakan kan? Harap anda semua mengikuti semua syarat yang saya berikan.

Siapakah pemenang top referral yang pertama dan kedua?
*drum roll ……………

PEMENANG TOP REFERRAL #1
>_<
>V<
>.<

Hadiah: Header,Review blog


PEMENANG TOP REFERRAL #2
^_^
^V^
^.^

Hadiah: Header

Tahniah!!!!

Sila hantar butiran di bawah di tempat comment…

Header:
Apa yang nak di tulis :
Warna tulisan :
Gambar : (kalau ada sila bagi url gambar itu)
Font :
*boleh bagi contoh header kalau nak,insyaAllah saya akan cuba yang terbaik tapi saya tak kan ikut bulat-bulat :D
*Kalau kepala dah serabut nak fikir,anda boleh comment kat satu detail tu "it's up to you"

Sila tuntut hadiah ini sebelum 27.12.12.Kalau terlambat tiada hadiah untuk mu ataupun top referral dipilih semula.