Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Part #5 Cuti Sekolah 2012

 
2 Disember 2012
Qila tak pergi ke mana-mana.Just stay at village…
TAPI,lepas je Qila bersarapan,nenek Qila dah suruh Qila tolong dia kemas tingkat atas…. Hmmm…tak pe la..Qila kan rajin(-_-)jadik eden pun tolong lah…masa kemas2 tuh terjumpa lah something yang agak mengezutkan…nak tahu? Scroll it!
  
          
(Surat cinta mak cik Qila,uolls..hahahah)

 

(Tengok,betapa lamanya surat ini menghuni di kampung)


Qila kan adalah bukak surat tu dan baca(rugi tau tak baca) dan ayat mamat tu..perghh…mantop! Kalah karangan peperiksaan daku! Ayat dia cam skema sikit dan berbunga-bunga gituh…Padahal surat semua tu ceritannya pasal ‘minta maaf’ jek…nak minta maaf pun kena guna setem banyak2 sebab nak hantor surat-surat semua tu…
Akhirnya,surat-surat itu kena jugak bakor…hohohoh..dan yang menerima nasib yang sama adalah sampah di bawah ni:

 


(Kite bakor dia)
Pastu waktu petang,Qila gi tengok rumah baru lagi…YUP! Nnati Qila kena Pindah kat Terengganu lepas ayahku pencen…huhuhuhuh…miss you KL!

   

(Tengok,baju Qila Rilakkuma tau!--- itu adik Qila yang last sekali.Comel tak dia?)