Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Part #4 Cuti Sekolah 2012

1 Disember 2012

Daku pergi ke Pasar Payang lagi untuk tukar kain sutera yang mak Qila beli…waktu 29.11.12 tuh Qila just beli kain sutera dengan asam manis dan keychain je tapi kali ni Qila pergi dan mak Qila beli baju t-shirt Terengganu untuk kami 4 beradik…Qila punya colour hijow…first tima Qila ada baju warna hijau~

Pastu mak Qila beli satu plastic besaq masam manis kat sana…(O.O)tak larat daku nak makan sorang2…dalam tu ada 25 paket tau…Harganya RM 19.Murah tak? Yang ni ada jugak yang mak nak bagi kat kawan2 dia..Gila apa,Qila nak makan satu beg plastik besaq ni…Tak baik untuk otak~

(jangan tengok background tu ~.~)


Kat sana barulah Qila tahu ada Pasar Payang baru tau…lagi cantik…siap ada tangga bergerak lagi tau.Tapi Qila tak berpeluang nak naik,yang Qila boleh buat ialah…lalu kat bawah tu je sebab waktu tu dah nak balik lagi pun mak Qila kata barang kat situ lagi mahal dari Pasar Payang lama sebab tapak sewa kat sana mahal…yelaaa…ada kipas,cantik pulak tu.




Pastu Qila pun adolah tangkap gambo sikit-sikit kat area Pasar Payang tu untuk tatapan semua…Eden malas lah nak cerita lagi.Apo kato kita check it out jo…




(abang beca,abang beca di tengah jalan- kat depan pagar tu laut)




 


(Kat bawah pasar payang lama ada jual macam buah-buahan dan ayaq)




 

 

 


(Itu adalah bangunan Pasar Payang – Bangunan yang bawah atas ni tuh,eden tak tahulah)