Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Part #1 Cuti Sekolah 2012

Cuti sekolah ni,Qila asyik masuk contest je kan.Macam boring je blog ni.So mulai hari ini,Qila akan post banyak2 cerita pasal apa yang Qila buat di kampong…Jom kita mulakan cerita…

Pada 25 November,keluargaku pergi ke kampong…Biasalah cuti sekolah,kenalah balik kampong kan? Tapi bila balik kampung ni,kitaorang yang 4 beradik kena duduk together gether dalam kereta.Gila tak selesa…Yelah…barang2 yang nak wat balik kampung tu banyak sangat so sit belakang kereta grand livina tu pun kena lipat…

Bila semua dah siap,kitaorang bergerak ke kedai makan dulu….heheheh…al maklumlah eden tak sarapan lagi…pastu kitaorang pun bertolaklah…
Sesampai sahaja di sana,kitaorang pun berehatlah…Cerita-cerita ni ,kampung Qila kat ne ek? Qila ni sebenarnya orang Ganu tetapi dari kecik lagi Qila menetap kat KL…hihihih….