Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

KAWAII GIVEAWAY

 
 (click that banner for join)
 
Hari ni saya nak Qila nak join contest ni.Contest ni pun Eyma yang suggest.So,Qila pun join lah sebab hadiah cute gila.Hadiah dia semuanya ‘kawaii’! Eeee…tak sabar tak sabar tak sabar~
Syarat contest ni pun senang je…

Kawaii~ You're the best! sebenaqnya hamba ni kepingin sangat nak hadiah2 tu.Al maklumlah semua hadiah cute gilooo..Qila ni tak pernah menang hadiah yang berupa barangan so kalau menang bolehlah dapat rasa kebahagiaan menang contest ni.


Syamimi suruh pilih hadiah kan?Tapi Syamimi tak nyatakan berapa pon hadiah yang perlu di pilih.Kalau cam tu lah kan saya nak semua boleh?*just kidding XOXO 

I'm tagging you:

Kalau Syamimi suruh pilih sepuluh,saya nak 

2.Stokin (nak yang Rilakkuma punya boleh tak?)
4.Mini kipas Rilakkuma dan patung Rilakkuma ( suka sangat~harap2 dapat jadi top refferal ke-2 :D )

#Tekan link itu untuk tengok gambar hadiah itu…

Okey,semua syarat saya dah patuhi dengan jujurnya tau.Harap2 boleh menang…Aminnn…Dapat kipas mini Rilakkuma dan patung Rilakkuma tu pun tak pa dah…kuikuikui >.< Tapi kalau boleh nak semua hadiah Rilakkuma tu... kuikuikui >V<