Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest header / blog comel

Contest!...Hadiah dia ada Rilakkuma tuh...Itu yang membuatkan Qila tertarik lagi..
 (click that banner for join)
 
 *Banner pun dah Rilakkuma >.<
syarat penyertaan
   warganegara Malaysia
 buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link blog saya
 follow blog saya dan blog nabihah
 like fan page nabihah
 beri sebab suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
  tag 3 orang dan pastikan mereka tahu 
 letak link post di ruangan komen ( bukan link blog )

TAMAT TEMPOH - 25 DISEMBER 
LIMIT PENYERTAAN 100
 *sorry, saya copy paste jer >V<
Comel tak header dan blog saya? 
Ikhlas? ermmm ikhlas kot.Cuba tengok muka Rilakkuma,ikhlas tak? Heheheheh
Kenapa saya suka blog creamlovebunny?
Saya suka blog creamlovebunny kerana (>V<)
blog awak comel sangat.Kalau awak masuk contest ni pasti menang >.< . Blog awak simple tapi nice and cute.Pastu ada fluffy dalam bekas marshmallow,wuuu comelnya!
Dalam erti kata lain 'blog awak COMEL"
Itu sahaja yang saya mampu ungkapkan :D

  Tag: 
Puteri
Iffah
Batrisyia
Harap boleh menang :)