Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

1st Giveaway by Chirp-chirp!

 
 (click that banner 4 join)

Join contest lagi...ni Sha yang inform..>.<

Wuuu..comelnya mereka bertiga!Nak tiga-tiga boleh tak?
Heheheh...
 
 Kalau diberi peluang untuk menang,saya nak........yang...........................
PERTAMA tu... kerana

doll felt tu comel sangat.(semuanya comel macam Sha,wahhh bodek nampak)Nak kata beruang pun boleh!Tapi nampak macam panda pun ada(memandangkan saya minat haiwan panda >.<V) 
Pandai awak buat!Tabik spring! Kalau saya nak yang keempat tu boleh,Rilakkuma?(mana ada yang keempat =.=')

Antara syarat2 nya ialah:

Follow blog chirp-chirp ni.
 Like fanpage chirp-chirp (on right sidebar)
Buat 1post ringkas bertajuk "1st Giveaway by Chirp-chirp!" 
Tepekkan banner GA yang tak seberapa comel tu kat post korang. 
 nyatakan yang mana satu menjadi pilihan anda & kenapa.
Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment bersama nama facebook user anda (yang diguna untuk menge"LIKE"
♥ Tag 2 orang atau lebih & inform mereka :)
Saya tag:


My Facebook:

Wan Aqilah II (Sya mintak username je kan tapi saya siap bagi link sekali,just klik :D )

Semua syarat saya dah patuhi.Harap2 boleh menang..AMINNNN!

Tarikh tutup 12/12/2012.