Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Gergous Giveaway By Nurul Ezatee

Contest! wuuu..join!

Click that for join!

Antara syaratnya ialah:
1 . Follow la blog ni derr .. * taknakfollowxpe..2. Beralamat di Malaysia
3. Perempuan / Lelaki *maknyahtaknak tau !
4 . Mempunyai blog                    
5. Like semua sponsor *WAJIB

Cara - cara :
1. Buat post dan tajuknya " Gergous Giveaway By Nurul Ezatee "
2. Letakkan banner tu dan backlink kan ke entry ni .
3. Buat entry yang menarik .
4. Komen tentang blog saya ..
5 . Publish entry anda dan letak link entry anda ke ruang komen blog saya.  


Pemilihan :
1. Berdasarkan random.org
2. Berdasarkan entry yang menarik
3. Berdasarkan komen yang diberikan.
 "Saya suka blog awak!" itulah komen saya...eh,eh bukan lah...hahahah...okey jom dengar komen saya yang ikhlas dari dalam hati saya ni...

Saya rasa blog awak simple,kreatif and colour blog awak soft je...nice..saya ni tak suka sangat blog yang berserabut dan colour combination yang tak  berapa nak ngam...so,kesimpulannya,blog awak menarik cangat! I like..thumbs up for you! and yang paling saya suka ialah....jeng jeng jeng...cursor awak yang kiut miut tu!bila kita gerak cursor tu,wah banyak makanan yang keluar...
Bila tak de kerja,saya main-main awak punya cursor tuh...hahahah..


Done...semua syarat saya dah patuhi! Wohoo! Harap-harap boleh menang...awak,boleh tak bagi saya menang?hihihih....