Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Hadiah untuk Awak!



 
 
 Dah lama xupdate...btw this post special make to Shahira cause she put my blog in her blog list.Terharu nyer...Saya tak tahulah biler dia letak tapi memang saya terharu.

Sebagai tanda ucapan terima kasih saya pada awak,saya hadiahkan awak header yang ngetop untuk awak.So please enjoy it...

Header ni saya dah transparent dah tau.


http://i.imgur.com/5KmlO.png
 Cantik x?Warna kegemaran awak biru kan?so I make it...kalau Shahira nak credit kat saya pun boleh tapi please comment in this post dear~hihihih...nanti awak right click-->save image as

Sapa yang nak header cam dier?buatlah blog saya sebagai blog list awak and bagi tahu saya kat post ni.... :P