Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Birthday Girl on 14th April


Saper lah yang birthday girl tuh yer???Saper lagi kalau bukan Cik Aqilah ni...hihihih...Okey...kalau anda semua tengok blog Qila sekarang,dah lain kan..saya tetap terapkan warna pink gitu~cun x?header tuh pon saya rasa cam menarik jer sbb ianya lain daripada yang lain.Asyik2 cite pasal blog je kan?jom tukar topik.kita bincangkan pasal serba sedikit tentang saya...

Pada hari ini(14 April<---INGAT yer tarikh tuh)saya telah meningkat remaja sebab umur saya 14 tahun,form 2 n next year PMR....Cun kan tarikh lahir saya?"14"...I love that number...
*saya bukanlah suka memendam umur saya...biarlah satu dunia tahu...anda pon 14 tahun juga?

Hadiah?Eh mestilah ada.nak tahu ker?alah tak yah bagi tahu.So biarlah rahsia~~~

Harapan?Okey saya berharap agar tahun akan membuat kenangan yang bahagia untuk saya.Moga2 saya akan lebih success dalam pelajaran...cayok Qilah!

Manusia pertama yang wish kat saya ialah..........MAK A.K.A UMI saya!Mak saya wish selepas Maghrib.Mengikut Islam lepas Maghrib ia dikira esok....Kalau kawan pulak...orang yang pertama ialah Nazatul!wuuww bangga tuh..okey...kalau korang nak wish kat saya pon boleh...amat dialu-alukan..wish jer kat sini(comment)

Nothing to say...jap kata akhir saya ialah...INGATLAH tarikh yang amat bermakna ini 14 April...kuikuikui