Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Tutorial:Cara nak credit kat orang


 
Credit?Apa itu?

Okey,credit itu ialah sesuatu benda yang kita nak hagai orang atas jasa dia.Contohnyer,anda nak buat refreebies dia punya freebies so,anda wajib appreciate dia dengan cara CREDIT dia.

1.Anda ambil tutorial atau freebies dia(bagi tahu dia dahulu jangan jadi pencuri)
2.Pastu anda buat post.
3.Bila dah siap,kat bawah post tuh tulis cam nie:
"Credit:Aqilah--http//:wanqilahpinky.blogspot.com(letak link blog dia)"
ataupun
Aqilah.(tag link dia)
ataupun
ikut kreativiti anda.Its up to you...Senang jer kan?Bukan susah pun...