Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Cara nak guna ctrl F


 
Bagi pengguna yang baru anda pasti tak tahu apa itu ctrl F dan anda tak tahu macam mane nak guna kan?Okey let's begin the tutorial.
 
Apa itu ctrl F???
 Ianya adalah satu kaedah untuk anda memudahkan pencarian dalam ruang blog anda.Biasanya orang akan taip cam ni:
a)ctrl F
b)ctrl + F

How to use???
It very easy.Kalau anda nak cari kod dalam blog anda dalam ruangan template atau edit template,anda boleh tekan keyboard dengan serentak dan cari ctrl dan F.
 Tak faham?
 
Kalau tak faham sila pergi ke link INI,utk mendapat maklumat lanjut.Kalau tak faham boleh tanya kat akak tuh atau pun saya...

#Sorry kalau saya tak dapat nak terangkan sebab saya malas nak buat tutorial ni :P

Credit to:Me and akak lyssa