Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Link nak letak URL gambar sendiri/lain

Assalamualaikum

Di atas permintaan Tasha,saya buat lah tuto nie.Tuto ni senang jer tau...Bagi yang nak xtahu nak letak URL gambar sendiri boleh ikut tuto ni.

1.Pergi link itu-->RAHSIA
2.Click at computer and find what folder that you keep your pictures/etc.
3.Ciap!

Bagi yang nak tukar gambar kat blog die,pergi kat template-->ctrl F-->taip perkataan dekat box tuh.tulis nama sidebar korang yang ada gambar tuh.contoh sidebar saya "Profile"
Apa?Tak faham?Tengok gambar kat bawah tuh:

Dah paham bagus...Kalau tak comment jer..insyaalah saya jawab.
kalau dah jadi jangan lupa comment tau tasha... >.<