Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Freebies header aqilah

Assalamualaikum

Kalau dulu saya dah bagi freebies yang INI kan?Tapi ada juga yang nak yang kosong punya sebab nak reka sendiri...btw,tengss sebab sudi jenguk blog saya ni.Kalau dah amik tuh comment tau!Jangan jadi copy catwalk kat sini pulak yer...sekeh kepala kang...

Tuto ini direquest oleh.............................. Syahirah.

Kalau nak credit sekali pon boleh...Dialu-alukan... >.<








Header awan tuh saya buat sendiri tau!Saya bukan pencuri!Awak yang pencuri kalau awak tak bagi tahu saya bahawa awak telah amik header saya...hihihihih...lepas tuh anda bolehlah reka ikut kreatif idea anda sendiri~





Header ini belum ditransparent lagi tau...sorry~