Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Freebies Cute Picture

Assalamualaikum

Okey,this freebies special make for you!Semua gambar tuh bukanlah saya yang lukis tapi komputerlah...btw,asal gambar tuh tak der warna tau!Tapi saya warna kan guna komputer...hah?tak tahu?tak per biler saya ada masa nanti saya buat tutorial pasal tuh okey?

Sape nak amik lah...TAPI anda harus comment in this entry(bagi tahu kat saya)Don't be copy cat walk tau!PENAT saya dok warna gambar tuh...jenuh tangan eden ni tau...
Gambar tuh anda boleh buat dekorasi pada header,gambar atau pun etc...its up to you...Enjoy ^.^V













Cute tak?TOLONGLAH comment kalau dah amik...Kalau anda nak buat refreebies pada blog anda pon boleh,anda cuma credit saya and ask me at comment box...jangan buat ini freebies anda atau amik tanpa kebenaran tau!ENJOYYYY >.<Semuanya sudah di transparentkan...Best kan?