Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Cara nak masukkan top button pada blog

Assalamualaikum

Bagi sesiapa yang suka tulis post panjang2,silalah guna tuto ini untuk kemudahan pembaca setia korang.Cara ni senang jer mcm kacang....

Cara Pertama

1.Design-->Add a gadjet-->Html/Javascript
2.Copy and paste code bawah ni tau.Paste kat kotak Html/Javascript
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://dl.dropbox.com/u/1960768/URL TOP BUTTON.js" type"text/javascript"></script>
Cara kedua-utk pengguna classic template
1.Dashboard-->Template
2.Ctrl F-->cari kod ini:
</html>
Dah jumpa?then copy code bwh ni(code bwh ni sama cam kat atas tuh jer) and paste ATAS </html> tadi tau.Ingat!Paste kat atas tau...
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://dl.dropbox.com/u/1960768/URL TOP BUTTON.js" type"text/javascript"></script>

Yang saya bold tuh,korang letaklah URL top button korang.Kalau korang malas nak buat,ni saya ada freebies.CLICK SITU UTK FREEBIES-->TOP

CHOOP!Bagi yang tak tahu can ne nak copy URL gambar sila KLIK SINI