Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Cara nak masukkan gambar pada post blog

Assalamualaikum

Okey,this tuto ni untuk new blogger atau pon bagi yang nak tahu tau.Senang jer...

Dashboard-->New Post-->pastu ikut gambar kat bawah ni:
 Click gambar utk tumbesaran yang lebih sihat

Dah siap...senang jer kan?Chop..kalau korang dh tekan gambar tuh,dia akan keluar lagi satu kotak kan?Click choose file and cari lah folder mane korang letak gambar tuh....Dah jadi?Sila komen tau...