Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Cara nak buat header hover

Assalamualaikum

Okey,this tutorial direquest oleh Puteri(sorry xlink)tuto ni saya kena buat cepat2 tau sbb saya bkk senyap2 jer ni masa sekolah...kehkehkeh...Disebabkan xda idea dan malas,saya bagi link je tau.Pandai2lah anda buat nyer tersendiri....Cori!

Header hover swinging
Header hover and unclickable header

Link hover+ada something yang akan keluar bila orang sentuh header

Header hover ke tepi
Header hover bergerak dan hilang



Okey.Done...kalau korang berminat antara link2 tuh tersebut,silalah pergi link tuh...kalau xpaham,sila tanya depa ya.Kalau nak tanya saya pon boleh...Puteri,jangan lupa komen tau kalau dah jumpa link yg anda berminat...Peace...Penat saya mencari tau!