Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Soalan yang sama jer....

Assalamualaikum

Entry nie utk sapa2 yg selalu bertanya soalan yang sama je bila saya edit gambar.Mereka akan bertanya cam gini:
Nak tanya satu soalan boleh?
Kau edit kat ne gambar ni?
Wah,memang soalan itu popular semenjak saya dah pandai edit gambar.Saya memang xleh blaaa dengan soalan cam gituh.Masa first time tanya tuh okey lagik nie tak berpuluh-puluh lipat kali ganda hang tanya soalan yang sama.Silalah cari sendiri.Internet ada,laptop/komputer/ipad/tablet pon ada.
Silalah berusaha.Contoh yang dapat dilihat ialah 'saya'.Saya cari tau!Bukan macam kamu tuh asyik dok tanya je.Sapa yang tanya lagi,nnti saya minta duit dari anda ye.Jangan terkejut pulak!Udah lah stop okey.Mereka ni tidak mengenal titik peluh saya kah?

By the way,ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada manusia yang tidak bertanya soalan cam gitu.Toce-toce!Saya tahu gambar saya edit cantik...heheheheh...

Apa?Anda terasa?Hmmm...ada gua kesah.Pastu biler dah baca,hah update status tulis berbagai ayat.Nak marah?Bukan salah saya kan?salah anda sebab anda bertanya soalan yang sama jerrrrrrrr...Sekali cukup lah!Ni tak!Banyak kali lak tuh.

Tak cukup ke dgn jwpn yg pertama sekali tuh?
P/S:Sapa yang makan cili,dialah yang terasa pedasnya.Kalau anda marah?Jangan marah pada saya yer tapi marah pada diri anda.Nape plak nak tanya diri anda?Ye laa,anda yang buat saya marah dengan soalan begitu rupa kan dan anda juga yang bertanya soalan tuh berpuluh kali kan?
So,sapa yg baca ni,please behave your words before you want cross back to me :<