Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Perhatian kepada sesiapa yang menggunakan Classic Template Aqilah!!!

Assalamualaikum

Okey thanks you all cause you take my classic template and you ask permision from me :)
Korang tahu tak Aqilah ada buat freebies Classic Template?Kalau tak tahu pergi SINI.Saya malas nak membebel lagi.So,sesiapa yang nak tukar header,Blog ID,Blog title ke apa ke sila baca arahan di bawahtau.Bersedia untuk Cikgu Aqilah nak mengajar korang.Tak faham tanya!
Chopp!Kalau korang nak ambil code template saya dan copy sila tekan Ctrl C untuk copy tau!Jangan buat itu sebagai freebies anda plak ye!


Biler korang dah copy and paste my classic template tuh,korang tekan Ctrl F(serentak tau)then cari kod bawah kalau korang ada niat nak tukar apa2 tau.

Kod-Kod
Header: http://i.imgur.com/Kz7JN.png (yg ni wajib tukar tau sbb itu nama blog saya Faham!)
Title Blog: Everyday Smile (yg ni wajib tukar tau sbb itu nama blog saya Faham!) 
Blog ID: 3735755147222322404 (sila tukar kalau tak nnti followers awk xnaik tapi followers saya plak yg naik sebab itu blog ID saya.
#Hah!korang tak tahu blog ID korang aper?Tak pe Cikgu Aqilah sedia mengajar.Sila pergi TUTORIAL INI utk mncari blog ID


Ayat nak tukar dengan ayat korang sendiri
Assalamualaikum W.B.T
Love my blog?Do Follow and leave your footprints in my tagboard!!!
 Put your shoutmix code here. The width must be 200px - 230px only.
You can put anything here.
Tulislah ape-ape berkenaan diri korang kat sini / Biodata korang
Dah siap!Kalau tak faham lagi sila comment tau!jangan malu2...Lepas anda baca ini,sila comment tau!