Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Letak cursor cute dalam blog

Assalamualaikum

Cantik tak blog Qila?Memang sejak kebelakangan ni saya asyik tukar baju blog je.Kenapa?Entahlah...Ehh tukar topic pulak...
Let's straight to watching the point

1.Korang cari URL cursor yang cute2 kat SINI tau.
2.Copy code bawah ni kat Dashboard --> Design --> Add Gadget-- > Html/JavaScript
3.Bagi yang menggunakan classic template,anda harus letak kod bawah ni kat ATAS </html> tau! (yang ni untuk pengguna classic template sahaja.)
<style>body {cursor:url(URL ICON), url(URL ICON), auto;} </style>
Psst:Yang saya bold kan tuh isi dengan URL cursor yang korang minat tuh okay?

#Kalau dah berjaya,jangan lupa comment yer....