Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

End Year GiveAway by Zaty Simple Itu Aku

Assalamualaikum

Click that banner 4 join

Syarat nak join:
  • Wajib follow dan like semua sponsor tau.Chopp!kalau main sponsor GA iaitu ALL THE TYPE LENSE korang kena add tau.Kalau tak,saya duduk atas awak nanti*just kidding*
  • Post link GA nie kat kotak komen blog itu.Bukan blog saya tau...
  • Tag 3 orang blogger
  • Sertakan power sekali bagi memudahkan Cik Zaty kita ya.Bukan power ultraman tau tapi power rabun.  
  • Klik nuffnang cik Zaty tau biar duit Zaty bertambah.(Wow,kalau dah bnyak share sikit *wink*wink)
  • Tarikh tutup 31 Disember 2011
Hadiah yang bakal dimenangi oleh saya anda :

  • sponsor pertama : ALL TYPE LENSE beliau sponsor 2X contact lense and 2X case lense untuk sepuluh pemenang
  • sponsor kedua : NABILA MARS beliau sponsor 5X header
  • sponsor keempat : AINA HANANI header glitters 2X dan edit classic template 1X
  • sponsor kelima : ANYS  3X single doodles
  • sponsor keenam : PEARL CLOSET5x baucer RM 15 , 5x baucer RM10 , 5x baucer RM5
Mizz blogger yang kena tag:
Disebabkan saya seorang yang rabun/kelabu mata,jadi mata saya ada power tau.Kuasa Boboiboy.Ish xder lah bkn power tuh tapi power mata yang tgh rabun ni...My power eyes is 475...Dasyat tak???Hahah umur masih muda/teen tapi power,ish3(bak kata mak Qila hehehe)
Akhir kata dari saya ialah "Harap-harap Qila boleh menang dalam contest ni.Amin...!"