Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Saya Sayang...

Assalamualaikum W.B.T

Ader org kater sekarang nie Qila bnyak masuk contest...heee~Knp???sbb Qila suker....hee~okeylah sambung cerita blik....seperti biasalah yer,saper nk join contest nie,sila click kat banner bwh nie utk maklumat lanjut...

The Rules Are:
  • Follow Blog Wany and Yana / Tak paksa , tapi senang untuk korang tahu entry2 yg terbaru tentang contest ini.
  • Like Ini dan Ini / MESTI , untuk support penganjur.
  • Buat satu entry bertajuk " Contest : Saya Sayang... " dan letakkan gambar korang bersama orang/barang/etc yang korang sayang / takde gambar korang pon takpe n listkan 5 kenapa korang sayang orang/barang/etc tu oke :)
  • Tarikh tutup akan diberitahu selepas peserta lebih daripada 20 orang oke :) 
  • Tag seorang pun takpe :)

  • Letakkan banner contest ni di sidebar korang . Terima Kasih
Cara penilaian:
  • Tidak sombong dengan penganjur
  • Tidak ada unsur mengata/ayat yang tidak sedap didengar/mencarut didalam entry blog korang
  •  Ayat Contest paling power / Gambar tak cantek pon takpe , asalkan ayat berkualiti :)
  •  Banner di letak di sidebar :)
Sekarang Qila nk share gmbr my beloved stuff~


Kenapa Qila sayang bebenor barang nie???Nie jwpnnya:

  1. SEBAB novel tu Qila beli guna duit sendiri tau.Mak Qila xprnh belikan Qila tapi dia sokong Qila sebab   ia xde lah membuang masa dan belajar untuk berdikari..Hee~
  2. SEBAB I Luv Novel....lebih2 lagi kalau novel tuh cantik.Qila minat cangat~
  3. SEBAB novel tu macam nyawa Qila(cewwah)korang tahu x yg Qila nie kedekut cikit.WHY???sbb biler org nk pinjam novel Qila,Qila akan tengok cara dia belek novel tuh cam ner.Kalau dier belek dengan cara kasar,Qila xkan bg,senang ckp don't entry.Novel Qila sumernya balut.... :PTengok betapa kemasnya Si Qila kiter nie.... #jangan bagi tahu org lain tau pasal yg KEDEKUT tuh...tu rahsia kiter tau...^_^
  4. SEBAB Qila lebih sayang novel dari segalanya iyerker
  5. SEBAB no wonder reason to say how much I love that things...
Mizz blogger yg kena pelok ialah:
 Dah abis...Semua syarat Qila dh ikot,like and follow semua sponsor..Kata akhir ialah "Doakan Qila menang yer"