Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

contest picture by intan and bunga

Assalamualaikum

Sapa nak join,click banner tu

Syarat

  • Malaysian blogger only
  • Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah contest ini.
  • Buat satu entry yang bertajuk "contest picture by intan and bunga".
  • Terbuka kepada blogger perempuan sahaja
  • Tempekkan banner ni kat blog korang  dan gmbr korang and linkkan ke blog intan atau bunga
  • Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay..makesure dorang tahu k ye..inform kat dorang.
  • Masukkan link entry contest anda tu ke dalam ruangan comment intan  ATAU bunga (jika dari blog intan sila masukkan dalam ruangan comment blog intan, jika dari blog bunga sila masukkan dalam ruangan comment bunga)
  • gambar korang mesti berdua atau selebihnya ,tak kisah dengan pkwe,family ke kengkwan..
  • paling comand korang boleh hantar 2 saje picture sweet korang.
Gambar2 kenangan



Maklumat tentang gambar
Heheheh...walaupun Cik Intan kita tak suruh tapi Qila nak buat jugak sebab tak da kerja nak buat.Apa2 pon 2 gambar tuh Qila dah edit biar cantik... LoL

Gambar 1:Qila dengan kawan-kawan Qila iaitu Nana dengan Sarah hang dekat KFC jerrr...
Gambar 2:Qila dengan Afiqah!Kitaorang kawan sejak kecik lagi tau...tak cayer???alah malu nak letak gambar Qila degan dia masa kecik...*blushing*

Mizz blogger yang kena tag ialah:
Doakan Qila menang yer!