Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest My Blog Awesomelicious

Assalamualaikum

Hahahahah...saya join contest ni last2 minit tau.Saya tak tahulah dia boleh terima saya ke tak.Awak,tolong terima penyertaan saya tau...weeee....

// STICKY POST
Click that banner 4 join

Syarat - Syarat Penyertaan :>
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia 
  • Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa 
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan 
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious" 
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) 
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) . 
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu . 
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and sunat follow . 
  • Kalau rajin singgah and follow BLOG .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .

Like Page Sponsor :>

tarikh tutupnya 31/12 .Sebarang pertukaran tarikh akan diupdate .

Hadiah-Hadiah :>

1. 1x inner neck satin ala Malaysia (color ditetapkan) by Koleksibhoolan
2. shawl satin custom made preview here by Raflessia
3. Sponsor by JCS :
4. Sponsor by Kitty Shawls
5. 1x Sponsor by Alyadi's Collection
 
6. 1x Bangle by Fea Beads
7.  2x Doodles from Tyra
8. 2x Header by us
9. 1x Edit full blog (template ) and denim by us 
10. 2x Greeting text by us 
11. 2x Freebies cursors special name by us
12. 1x Header Animation by Izyan Nazirah
13. 4x Review blog by us
14. 3x header and 2x banner by MissKara
15. 1x classic template by Najla
16. 1x classic template by Amalina
 
Harap-harap saya boleh menang....Amin~semua syarat wajib saya dah follow...Harap2 saya boleh menang

Label: