Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

Assalamualaikum

Click that banner 4 join

Syarat-syarat nak join
* Buat entry  yang bertajuk ''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"* Letak BANNER CONTEST diatas dan BACKLINK kan ke entry ini yerr sygs ! :)* Letak SATU gambar sahaja, anda bersame kawan-kawan baek anda ,ikut KREATIVITIanda ! :)LETAKKAN nama kawan-kawan baek anda jugak yer ^_^
TAG kan DUA rakan bloggers anda, pastikan mereka tahuu tau !* Hantarkan URL entry anda kat cik AYU yerr !*  FOLLOW belog cik AYU yang tak seberapa ini untuk tahu maklumat lebih lanjut ! :)* Hantar SEBELUM 12 JANUARI 2012 :)
 My beloved friend :)
Kitaorang kawan dari kecik lagi tau~Btw,gambar ini telah di edit dengan citarasa saya sendiri...Yang pakai tudung hitam itu adalah Afiqah(my best friend) dan yang pakai tudung warna purple+pink tuh ehem saper lagi kalau bukan sayer,Aqilah!heheheheh...

Mizz blogger yang kena tag:

#Shahira

Harap-harap Qila boleh menang dalam contest nie...Gambar simple jer but awesome(iyerker O.o)