Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Header PalingAwesome by Iffah & Yana

Assalamualaikum

Saya join contest nie tau sbb hadiah dia best woo...lagi pun nama dier sama cam adik Qila and sepupu Qila.
Iffah~adik
Yana~sepupu
hahahahh tapi dia bukan adik Qila atau sepupu Qila tapi boleh dianggapkan sebagai kawan sebab umur dia sama dengan Qila!!!

 Click that banner 4 join

 Syarat nak join:
1 . Follow blog IFFAH dan YANA (untuk tahu perkembangan tentang contest nie)
2 . Terbuka kepada warga Malaysia
3 . Like fanpage IFFAH
4. Letak tajuk contest : Contest Header PalingAwesome by Iffah & Yana
5 . Buat satu entry pasal contest ni and letak banner kat atas tu .
6 . Poskan comment anda dekat box IFFAH jika anda dari blog iffah . poskan comment anda dekat box YANA jika anda dari blog yana . pos dekat shoutbox tidak akan diterima .
7 . Jika kurang dari 20 orang , contest ini automatic terbatal
8 . Tag 2 rakan blogger atau lebih . Pastikan mereka Tahu .

Hadiahnya:
first place : rm50 topup ( maxis/celcom)
second place : rm20 topup  (maxis/celcome)
third place : rm10 ( maxis/celcome )

Tarikh : 28/12/2011 - 21/1/2011 

Harap-harap boleh menang...huhuhuhuh....Amin :) 
Chopp!Iffah,jikalau saya menang,tlg bagi information kat blog saya atau ataupun di FB tau sebab tahun depan mungkin saya dah jarang bkk blog n FB
Link