Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Edit Gambar bersama Naura dan Yana

Assalamualaikum

Click that banner 4 join!

Syarat-syarat:
  • TEPEK banner ini entry awak (WAJIB) Kalau nak letak di sidebar awak pun boleh :3 (TAK PAKSA)
  • Follow blog Yana dan Naura. (WAJIB)
Like fanpage Naura dan Yana (TAK WAJIB)
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Edit Gambar bersama Naura dan Yana dan letak kan gambar yang selepas dan sebelum diedit. Tagkan dua orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
  • Boleh juga jika anda nak edit gambar selain daripada gambar manusia, contohnya gambar pemandangan atau haiwan. Gambar berseorangan atau ramai-ramai dibenarkan.
  • Terpulang kepada anda semua samaada nak edit di Photoscape, Picnik, Photoshop dan sebagainya.
  • Wajib meletakkan dua gambar iaitu gambar sebelum edit dan gambar selepas edit supaya kami dapat melihat perbezaannya.
  • Selepas update entry, hantarkan direct link ke comment Naura ataupun Yana.
  • Hadiah-hadiah akan diupdate pada masa akan datang.
  • Tarikh tamat : 31 Jauary 2012
Hadiahnya apa? Tekan SINI :D



Okey ni gambar yg saya nak pertaruhkan.Saya ada buat 3 gambar tau sebab takut nanti tak ikut syarat pulak.Yang PERTAMA sekali tuh senang utk Naura & Yana nak tengok perbezaannnya....

Yang kedua ni,gambar full utk yg sebelum

Yang ni ketiga.Gambar selepas edit~

Hope saya boleh menang~Amin~BTW,Naura and Yana,jika saya menang,please inform me at my FB or Blog sebab kemungkinan tahun depan saya dah tak update/bukak blog.