Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Blog Superb Queen Terbaek

Assalamualaikum

Click that banner 4 join
Syarat nak join

  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA
  • Wajib follow blog Shafiqah
  • Like page Sebutlah nama Allah setiap masa.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "Contest Blog Superb Queen Terbaek".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest.
  • Linkkan terus ke blog Shafiqah
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Shafiqah di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 2 orang paling minimum. Make sure diorang tahu OK. :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan.
Cara pemilihan pemenang

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik dan gambar mestilah tak melampau
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]
Mizz blogger yang kena tag:

Hah!Dah baca?Jom lah join...Saya harap saya boleh menang sebab blog saya simple dan insyaallah tak lambat loading.Semua syarat saya dah ikut.Sekarang masanya hanya bertawakal sahaja.Harap-harap Qila boleh menang.AMIN....