Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest blog saya Ringan, Comel, Kemas

Assalamualaikum W.b.t

Qila join contest lagi heheheh...saper nk join???picit banner tuh tau!

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog Nazuha dan Auni (untuk 
 
 tahu perkembangan contest) Kalau taknak follow pun takpe , tp , kalau 
 
korang menang , lambat inform , hadiah hapus eh ? :3



2. Buat satu entry bertajuk "Contest blog saya Ringan, Comel, Kemas "

3.  Letak banner hodoh yang auni buat dekat entry

4. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan mereka tau !

5 . Hantar link post tersebut di blog nazuha kalau korang ambil dari blog nazuha, hantar di


blog Auni kalau korang ambil dari blog Auni.

6 . Kami tidak menerima URL seperti : http://kuatmakan.blogspot.com . Sila beri URl entry anda !

7 . Click Sini ( Kalau Heartbeat auni bertambah , insya-Allah , auni cashout , beli hadiah :o) 


8. Tarikh tamat : 31.December.2011


Blog Qila ni memang ringan yerker  Nak bukti???Nah nie buktinya...hmmm...memanglah saya punyer berat 60+ kb jerrr tapi xder lah smpai 100 kan?kan?kan?


blog Qila comel n kemas sbb........no reason I want to say...PEACE!!!


I want to tag....:

Hope I can be a winner in this contest...Amin....!!!