Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Awesome Blog Fyda Deon

Assalamualaikum W.B.T

Click this banner if you want to join this contest

Qila nak join contest nie lah.

Cara-cara/syarat untuk join contest :

1. Buat satu Entry yang bertajuk "Contest Awesome Blog Fyda Deon"
2. Letakkan Banner/header dan LINK blog fyda deon di entry.
3. Upload satu gambar yang korang rasa AWESOME sangat. any picture.
4. Describe gambar tu dengan any quote atau simple cerita disebalik gambar.
5. Tag 3 orang blogger dan make sure diorang tahu.
6. Lastly tinggalkan url entry dan nickname facebook korang di ruang comment.

**Jika syarat tidak ditepati, peserta akan di disqualified daripada contest.

Pemenang ditentukan berdasarkan keunikan gambar dan quote itu sendiri.

Nir gambar yg nk saya pertaruhkan:




     Gambar ini diambil di depan Restoran KFC,Giant Batu Caves.Kitaorang kan makan KFC ni bukan apa,just nak sambut akhir tahun tuh jer.First time tau Qila hang out dengan kawan.Gambar tu bukanlah gambar Qila tapi gambar kwn Qila.Nama dia kan......Tasya!cute kan dier???

     Lepas je kitaorang makan,kami pergi cuci mata kat Giant.Walaupun hakikat dan hakikinya,Qila dah boring sebab beratus kali dah Qila pergi ke sana....By the way,hang with friend is much fun then hang with house...~.

Qila nak tag:
My FB~picit sini tau