Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest 1st Giveaway by Anis and Aina

Assalamualaikum W.B.T

Qila nk join lagi!!!Klau korang nk join klik kat banner bwh nie utk maklumat lanjut....

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/Aina_Dee/1stGiveawaybyAnisandAina.png


Syarat2nyer ialah:
-Warganegara Malaysia //supaya sng nak post hadiah
-Seorang blogger //kalau bukan blogger, sign up cepat
-Follow blog Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Like fanpage Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis / Aina-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis / Aina-Pastikan link entry dihantar sebelum 1 Februari sbb tu adalah tarikh tutup GA ni

Hadiahnyer memang TERBAIK!!!!

Mizz Blogger yg kena tag ialah:
Tolong doakan Qila menang yer!!!