Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Baju blog saya dah tukar lagi!

Assalamualaikum

Sempena tahun 2012 ataupun new year,saya nak tukar lah cikit baju blog saya.Okey,tema tahun 2012 ialah PINK & PURPLE.Warna itu ikut firasat saya dan kreativiti saya lah kan?Saya pilih 2 warna tuh sebab tahun 2012,semua barang sekolah saya ada warna PP(PINK & PURPLE).

Saya tengoklah kan ramai yang tukar baju blog dia.So,saya pun buatlah...
I'm jelly right now!


Hah!Tahun depan kan.....saya kan....alah cam ner nak cakap yer?
Kalau nak tahu,nah bacalah my secret...secret>>>

Kalau korang ader nak request ape2 such as tutorial,freebies or others just inbox me at:
  • My Facebook --> Wan Aqilah II
  • My e-mail > wan_aqilah14@yahoo.com / wan.aqilah14@gmail.com
Sayonara!Revoir!Jumpa pada tahun2 akan2 datang tau!Sedih.... Sob2...