Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Contest Header Ohsemm

Assalamualaikum

Selama ni Qila menyepi dalam dunia contest(sekejap jer).Kenapa?Sebab bila tarikh diumumkan pemenang pasti Qila tak menang!Kecewa betul.Lebih2 lagi kalau GA,sah2 lah tak menang sbb guna random.Btw,Qila harap contest ni Qila boleh menang.Amin...huhuhuh

Click that banner 4 join in!

Syarat nak join:
•Awak semua mesti wajib follow blog Adriana dan Dinie
•Awak semua mesti like Fanpage Adriana dan Dinie
•Buat satu post tentang Contest Header Ohsemm.
•Lepas dah buat post ttg contest tu , korang hantar link tu ke ruangan komen blog Adriana .
•Tag 5 orang kawan anda (wajib) .
•Korang pun boleh follow blog sponsor sponsor kita ni . Follow !
•Sertakan header anda yang nak tanding tu ke dalam entry anda .

Sponsor2 hadiah:
Scha Feeqah - Edit blogskins . (Pilih blogskins di blogskins.com)
Mai Mnbma- 2 Header darinya .
Izzat Elfish- 2 Header
Cci - Doodle
Popit Zonzuan - Doodle
Scha Amirah- 1 Header
Adriana Farhana- Topup 5 ringgit , Header , edit blog .
Dinie Aainaa- Edit blogskins (Cari blogskin di blogskins.com).
Ahdia Hijab
- 3 shawls or 5 shawls.

Header Qila yg Qila nak pertaruhkan:
This header special make for this contest.

Saya nak tag:
Harap2 Qila boleh menang!Amin.... :D