Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

Geram!!!!!

Assalamualaikum kpd semua rakyat jelata......dh lm saya xupdate blog sayer.....ok now I want tell a story.....minggu lps ader cerita misteri kat tandas sekolah tp saya mls nk cerita...
okey ni cerita sbnr yg saya nk cerita...saya geram dgn org nie tau....dier nie kan sesedap rasa jer ambik friends kat FB saya...penat2 jer saya click+cari kwn pastu sesedap hati jer dier g kat profile saya pastu add friends saya...skrg friends dier dh 500 lebih dan yg lebih menyakitkan hati lagi ialah dier g add sepupu saya...apa kena mengena dier dgn sepupu saya....

*p/s:kaw nie kan xtahu malu kan....sedar diri skit dh lh baru buat FB pastu kaw nie xpndai cari kwn....kaw nie cam tut......(prkataan nie utk org tu jer)
*clue:dier nie perempuan........

saper baca post nie n terasa dier lah org nyer.....
(sori guna bhasa kasar.bhasa kasar tuh utk org tu jer tau)