Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

bulan puasa dah dtg!!!

Assalamualaikum kpd rakyat jelata di facebook mahupun di blog…lebih kurang sebulan atau 2 bln saya x update blog n bkk Fb.Bukan aper,ader masalah internet…ok now I want to share my story:
1/7/2011
Saya dh xleh bkk internet. hbislah…. klau xleh bkk internet…
2/7/2011
Xder citer best pon….
3-21/7/2011
Xder pown…
22/7/2011
Hari posa dh nk dkt dh…

Kalau hari puasa mesti ader nikmat2nya kan…ok saya nk share nikmat2 puasa di sini:
Kalau bkk posa pasti mknn diatas meja penuh dan sedap hingga menjilat tangan…di tambah dgn air buah contohnyer fresh oren(my favourite),jus tembikai dan sbagainyer…(hari bkn posa xder pown)…
Hah ni lagi satu yg best.Boleh blik awl…..yahoo!!!!
Masa bln posa nie lah para peniaga mncari rezeki di bazar Ramadhan…kalu kiter g sana mcm2 aneka mknn…dgn tahap nafsu yg melebih disebabkan posa hah bwk lah beberapa plastic…biler bkk posa jer…satu plastik pown xhabis lagi…
Bau mulut orang yang berpuasa lebih harum daripada kasturi…
Orang yg berpuasa akan mengalami 2 kegembiraan iaitu:
-masa nk bkk posa
-bertemu Allah krana besarnyer pahala puasa.
Manusia tidak diganggu oleh syaitan krana mereka diikat
Ader mlm LilatulQadar