Everyday Smile
Le Master!

Assalamualaikum,Kon'nichiwa earthling! You have entered to my site. Be nice here and leave your footprints on my tagboard.Want to be my friends?Ask me at tagboard okay!
Travel This Site

Entries About Linkies Stuff

Talking Here



♦ Sorry if I don't reply your message
♦ Churpchurp,says,etc are not allowed
♦ Tell me that you followed my blog,then I will follow you back!
♦ Harsh words & Anon not allowed


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Edit: Wan Aqilah


All rights reserved ® Wan Aqilah 2011 - 2013

De Juin à Octobre Giveaway

 
 
 
 (klik banner itu untuk join)

dah lama gila tak join contest.Sepatutnya Qila tak boleh join sebab nak PMR,tapi hadiah dia GILA AWESOME!!! dah lah ada macam2 hadiah.Hadiah yang paling Qila nak adalah.................... kasut,gelang Tiffany yang original! WOW O.O....

Syarat nak join senang je...
  1. Follow my blog & Aina Marsya's blog *blog AH tak wajib, blog AM wajib
  2. Ikut SEMUA SYARAT YANG DITETAPKAN OLEH SPONSER *sangat wajib
  3. Wajib like fanpage kami : 
  4. Buat satu entri bertajuk "De Juin à Octobre Giveaway!"
  5. Tampal banner giveaway dekat dalam entri tu
  6. Dah siap? Hantarkan link dekat kotak komen entri ini. Kalau anda dari blog AH, komen dekat sini. Kalau dari blog Aina Marsya, komen dekat entri di blog dia.
 
 wuuuu...nama contest ala Paris lorhh...Aina suka Paris ekkkk??? Samalah dengan akak!!! hahahahah... btw,bagilah akak menang...*bodek jap
 
Moga2 saya boleh menang...Aminnn...Ehhh...sebelum saya mengakhiri entry ini,saya ingin meberikan pantun terlebih dahulu. *Sila baca dengan nada yang betul dan ada lenggang lenggoknya...
 
 
 PEACE YO!

Nota Rilakkukuma: Saya tak de Instagram...kuikuikuikui >.< yang lain ada...dannn saya dah ikut semua syarat yang dikehendaki..